Halételek :


Harcsafilé igény szerint
- Rántva (1,3,4,7) : 3690 Ft.
- Roston sütve, fűszeres morzsákba forgatva (1,4) : 3690 Ft.

Öreghalász kedvence (4,7) : 4490 Ft.
Rostlapon sütött harcsafilé zöldpaprikával, paradicsommal, szalonnával beborítva, tejföllel jól nyakon öntve, majd kemencében átsütve.

Harcsapaprikás túrós csuszával (1,3,4,7) : 4290 Ft.

Fogas filé Kárpáti módra, petrezselymes burgonyával tálalva (1,4,7) : 5290 Ft.

Fogas filé Pankó morzsába bújtatva,
krémes pesztós-zöldborsós rizottóval (1,3,4,7) : 5290 Ft.

Habzó vajon sült fogas filé, citrommártással, grillezett zöldségekkel (7) : 5290 Ft.

 

Étlap :

|Levesek| |Előételek| |Pörköltek| |Konyhafőnök ajánlatai|
|Sültes tálak| |Szárnyas ételek| |Kacsamájas ételek|
|Sertéshús ételek|
|Marhahús ételek| |Halételek|
|Kímélő és vegetáriánus ételek|
|Gyermekmenük| |Tésztaételek|
|Köretek| |Saláták, savanyúságok, befőttek, mártások| |Desszertek|
|Pizzák|

Allergén jelölések az étlapon :
1. Glutén, 2. Rákfélék, 3. Tojás,
4. Halak, 5. Földimogyoró,
6. Szójabab, 7. Tej, 8. Diófélék,
9. Zeller, 10. Mustár, 11. Szezámmag,
12. Puhatestűek, 13. Méz