Konyhafőnök ajánlatai :


Favágó Steak : 2350 Ft.
Pácolt tarja szelet, őrölt borssal és mustárral megkenve, majd vaslapon sütve, egészben sült krumplival és kolbászos hagymás babbal tálalva.

Szűzfalatok bacon gyűrűben, libamájas raguval : 3250 Ft.
Vaslapon sült, baconszalaggal körbetekert szűzérmék, gombával, libamájjal készített tejfölös raguban.

Grill fatányéros (1 személyes) : 2850 Ft.
Kemencés mustáros tarja, natúr csirkemell szalonna köntösben, sült debreceni kolbász, forgatott burgonyával, joghurtos friss salátával.

Ráczos csülök : 2650 Ft.
Csülök szeletek, lecsóval beborítva, csípős tejföllel nyakon öntve, szalonnás-hagymás pergetett burgonyával tálalva.

Csárdagazda legjobb pecsenyéje : 2250 Ft.
Fokhagymás cigánypecsenye pirított velővel, pirított gombával borítva, ropogósra sütött hagymakarikákkal bőven meghintve.

Libamáj egyveleg (1 személyes) : 4450 Ft.
Baconszalonnába göngyölt libamájcsíkok rostélyos hagymával, pirított gombás libamájszelet, rántott libamáj szezámos bundában, krokettel, párolt rizzsel.

Kemencében pirongatott sült kacsacomb hagymás törtburgonyával,
párolt káposztával : 2650 Ft.

Korzikai aprópecsenye : 2250 Ft.
Szárnyasok melleiből készült apróhús csíkok gombával, kukoricával, csemegeuborkával egybe aprítva, pikáns fűszerekkel bolondítva, sültburgonyával, párolt rizzsel, zöld kevert salátával tálalva.

Bacon-be göngyölt csirkemell kéksajt mártással, burgonyakrokettel : 2250 Ft.